Contact
Contact
Mix van warmte en aroma’s

Hotstone massage in Limburg zuivert uw lichaam

De hotstone massage is eigenlijk een gebruik dat reeds eeuwen lang bestaat. Zowel de Romeinen als de Grieken gebruikten reeds warme stenen in de badhuizen om mekaar mee te masseren en ook bij de Inca’s en de Indianen was dit gebruik niet ongekend.

Omdat de hotstone massage die wij verstrekken in onze praktijk te Limburg eigenlijk een zeer krachtige massage is met heel veel diepgang, is het de favoriet van veel massageliefhebbers.

Voor mensen die de techniek niet kennen lijkt het een simpele behandeling die eigenlijk totaal niets teweeg brengt maar niets is minder waar. De hotstone massage heeft namelijk een zeer ontspannend effect en wordt vaak gebruikt bij de behandeling van stress, reuma, artrose, fybromyalgie, spijsverteringsproblemen,…

De perfecte mix van aroma’s en warmte zorgt voor een diepe doordringing en helpt op deze manier de orgaanfuncties en stofwisseling te stimuleren. Afvalstoffen worden op deze manier sneller afgevoerd en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Ook voor u is de hotstone massage ongetwijfeld een ideale verademing om eventjes alle stress en vermoeidheid of lichamelijke kwalen te laten verdwijnen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak.

Contacteer ons! 011 96 01 57 011 96 01 57