Contact
Contact

Geniet van warmte en kruiden

Kruidenstempelmassage: démassage met echte dieptewerking!

Kruiden hebben zo hun eigen werking. Zo stimuleren ze bijvoorbeeld de stofwisselingsfuncties of helpen lichaam en geest ontspannen. Of ze worden toegepast bij specifieke klachten. Ook in combinatie met massage hebben ze reeds hun kracht bewezen. Een goed voorbeeld is de kruidenstempelmassage in Meeuwen.

De helende werking van kruiden

Al eeuwenlang kent men de toepassing van kruiden bij massage. Lokale kruiden worden in de juiste verhoudingen samengevoegd. Ze worden in linnen verpakt tot een heerlijk geurende buidel. Warmte activeert de bloedcirculatie en lost spanning op, waardoor ontgifting wordt bevorderd.

Warmte en kruiden in een harmonieus geheel 

Bij een kruidenstempelmassage worden kruiden en warmte gecombineerd. De warme kruidenbuidels worden op het lichaam gestempeld en geven de weldadige warmte en de heerlijk geurende kruiden af. Via onze huid bereiken de kruiden het lichaam en geven daar hun helende werking af. In een prachtige balans tussen de componenten warmte en kruiden worden lichaam en geest uitgenodigd te ontspannen, te ontgiften, te revitaliseren en te verjongen.

Maak vandaag nog een afspraak

Deze vorm van massage geeft schoonheid en genot. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Boek vandaag dus uw  kruidenstempelmassage in Meeuwen om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen.

Contacteer ons! 011 96 01 57 011 96 01 57