Contact
Contact
Luister naar je lichaam

Zwangerschapsmassage te Limburg versterkt het contact met uw baby

Zwanger zijn is niet voor elke toekomstige moeder een even zalige periode. Sommigen kunnen volop genieten van die negen maanden waarin een nieuw leven groeit in hun buik maar anderen doorstaan een helse periode van pijn, misselijkheid, slapeloosheid en eindeloze stress.

Maar of uw zwangerschap nu vlekkeloos verloopt of een ware lijdensweg is, onze zwangerschapsmassage die wij geven voor zwangere mama’s in spe te Limburg zorgt steeds voor een ideaal moment van ontspanning en heling.

De massage zorgt voor de afsluiting van alle overbodige prikkels en brengt u in direct contact met uw kindje. U staat enkel nog in contact met het hier en nu en voelt daadwerkelijk wat uw lichaam en uw baby u willen vertellen.

Naast de relaxerende werking zorgt onze goed gegeven buikmassage ook voor een aanzienlijke vermindering van het risico op striemen. Ook pijnlijke schouders, lage rugpijn en zware benen kunnen wij op een zeer efficiënte manier verhelpen door middel van onze zwangerschapsmassage.

Ontdek hoe u opnieuw of verder kan genieten van uw zwangerschap door middel van onze passende zwangerschapsmassage en neem vandaag nog contact op.

Contacteer ons! 011 96 01 57 011 96 01 57